​Salgsbetingelser

​Hos Dansk Erhvervs Transport får faste kunder en samlet faktura på alle deres kørsler i datoorden en gang pr måned. Ønsker de fakturaer oftere kan dette aftales. Betalingen forfalder netto 14 dage og for hver faktura er der et faktureringsgebyr på kr. 35

Olietillæg

Grundet de meget varierende dieselpriser har vi valgt at regulere vore priser med et olietillæg. Olietillægget justeres hver måned efter dieselprisen den 15. i forudgående måned.

  • Kørsel på timepris minimum 1 time.
  • Kørsel med to-mandsbil minimum 2 timer.
  • Kørsel med over 3500 kg. minimum 2 timer.
  • Flytning med to-mandsbil minimum 4 timer.
  • Kørsel mellem kl. 19 og 06 samt lørdag og søndag minimum 2 timer.

Efter minimumstimeantallet afregnes prisen pr. påbegyndte kvarter.

Kurertransport

Vi giver dem hurtigt et tilbud på kurerkørsel såvel i Danmark som til alle destinationer i hele Europa. Ved kurertransporter beregnes prisen for hver enkelt kørsels under de for turen gældende forhold - indhent derfor venligst tilbud for hver enkelt kurertransport

Forsikring

I Dansk Erhvervs Transport er deres gods altid forsikret efter CMR loven. Det er dog en betingelse for forsikringsdækning at godset udelukkende håndteres af medarbejdere fra Dansk Erhvervs Transport.

Dansk Erhvervs Transport har åben for telefonerne alle hverdage 07.00 til 17.00, hvor vi sidder parat ved telefonerne for at løse deres transportopgaver. Kontoret har lukket lørdag - Søn og helligdage.

Bestilling af kørsel i dette tidsrum kan forudbestilles i kontorets normale åbningstid.

Faste kunder kan kontakte os på vores 24 timers service hvis det drejer sig om en hastesag.

DANSK ERHVERVS TRANSPORT ApS

Naverland 21

2600 Glostrup

​CVR: 13249938

Telefontider: Alle hverdage 7-17